Elev 15 ft, 43.82 °N, 15.92 °E

Skradin, Šibenik-Knin, Croatia Severe Weather Alertstar_ratehome

icon85 °F Bilice Station|Report|Change

Active Weather Alerts

Disruption due to extreme high temperatures
Issued: 9:41 AM Aug. 7, 2022 – EUMETNET - MeteoAlarm
Toplinski val. maksimalna temperatura > 34 °C; minimalna temperatura od 19 do 22 °C BUDITE SPREMNI na pojavu zdravstvenog rizika zbog vrućine i visokih temperatura kod osjetljive populacije, ponajprije starijih i male djece. Slušajte i postupajte prema savjetima danima od strane nadležnih službi.
Potential disruption due to wind
Issued: 6:27 PM Aug. 7, 2022 – EUMETNET - MeteoAlarm
Ujutro i opet navečer mjestimice pojačana bura. Najjači udari vjetra 35-40 čvorova  (65-75 km/h) UTJECAJ: Iako su uobičajene i česte u ovoj regiji, očekuje se lokalno ili potencijalno opasne brzine vjetra koje uzrokuju valove rizične za manja plovila. Neiskusni pomorci, posebno oni koji upravljaju manjim brodovima, trebali bi izbjegavati plovidbu u tim uvjetima i obratiti pozornost na pomorsku prognozu te pri planiranju razmotriti vjetar i uvjete na moru. Moguće je da neki katamarani neće ploviti pa ako putujete, pratite informacije o prometu.
Potential disruption due to wind
Issued: 6:27 PM Aug. 7, 2022 – EUMETNET - MeteoAlarm
Mjestimice pojačana bura. Najjači udari vjetra 35-45 čvorova  (65-85 km/h) UTJECAJ: Iako su uobičajene i česte u ovoj regiji, očekuje se lokalno ili potencijalno opasne brzine vjetra koje uzrokuju valove rizične za manja plovila. Neiskusni pomorci, posebno oni koji upravljaju manjim brodovima, trebali bi izbjegavati plovidbu u tim uvjetima i obratiti pozornost na pomorsku prognozu te pri planiranju razmotriti vjetar i uvjete na moru. Moguće je da neki katamarani neće ploviti pa ako putujete, pratite informacije o prometu.
Local Radar
Local Radar ImageLocal Severe Image