Elev 305 ft, 45.19 °N, 14.72 °E

Vinodol, Primorje-Gorski Kotar, Croatia Severe Weather Alertstar_ratehome

icon58 °F Crikvenica Station|Report|Change

Active Weather Alerts

Potential disruption due to thunderstorms
Issued: 8:20 AM Sep. 26, 2022 – EUMETNET - MeteoAlarm
Mjestimice izraženi pljuskovi s grmljavinom. vjerojatnost grmljavine > 70 % BUDITE NA OPREZU zbog mogućih jačih grmljavinskih nevremena. Posebno pripazite u izloženim područjima kao što su planine, šume i livade odnosno otvoreni tereni. Mogući su prekidi u aktivnostima na otvorenom.
Potential disruption due to rain
Issued: 8:20 AM Sep. 26, 2022 – EUMETNET - MeteoAlarm
Mjestimice moguća obilnija kiša. količina oborine > 50 mm BUDITE NA OPREZU i svjesni mogućnosti lokaliziranog poplavljivanja manjeg broja građevina uz lokalni prekid aktivnosti na otvorenom. Očekuju se teški uvjeti za vožnju zbog smanjene vidljivosti te mokrih kolnika.
Potential disruption due to wind
Issued: 3:55 AM Sep. 27, 2022 – EUMETNET - MeteoAlarm
Mjestimice jako jugo. Najjači udari vjetra 35-40 čvorova  (65-75 km/h) UTJECAJ: Iako su uobičajene i česte u ovoj regiji, očekuje se lokalno ili potencijalno opasne brzine vjetra koje uzrokuju valove rizične za manja plovila. Neiskusni pomorci, posebno oni koji upravljaju manjim brodovima, trebali bi izbjegavati plovidbu u tim uvjetima i obratiti pozornost na pomorsku prognozu te pri planiranju razmotriti vjetar i uvjete na moru. Moguće je da neki katamarani neće ploviti pa ako putujete, pratite informacije o prometu.
Local Radar
Local Radar ImageLocal Severe Image