Vremea 45 de zile | Weather forecast 45 days

By: vremeainromania , 6:38 PM GMT on September 10, 2013

Site-ul AccuWeather forțează limitele tehnologiei actuale și extinde durata prognozelor meteo detaliate, oferind informații despre vreme pentru următoarele 45 de zile, notează vremeainromania.com.

În acest moment, previziunile despre starea vremii au o acuratețe bună doar pentru următoarele 5-7 zile, iar temperaturile pentru intervale mai mari de timp, ce sunt oferite de meteorologi, se bazează în mare parte pe mediile istorice.

Reprezentanții AccuWeather sunt convinși că aceste previziuni pentru 45 de zile sunt utile. “Oamenii găsesc utile previziunile noastre. Dacă stăpânești termenii planificării veți obține o mulțime de informații”, a spus meteorologul AccuWeather, Henry Margusity. Expertul a subliniat faptul că aceste previziuni cu rază lungă de acțiune sunt completate pe parcurs cu noile date obținute și a recunoscut că precizia prognozelor este diminuată de intervalul mare de timp, subliniind însă că utilizatorii ar trebui să se concentreze asupra tendințelor vremii și nu neapărat asupra acurateții temperaturilor de peste 45 de zile. Continuare


The views of the author are his/her own and do not necessarily represent the position of The Weather Company or its parent, IBM.

Ad Blocker Enabled

Vremea in Romania

About vremeainromania

Weather forecast